Wilujeng sumping di situs wéb kami!
bgbanner

DIN2093 Disc Spring Washer, ISO8752, 51CrV4

Katerangan pondok:

Produk: Disc spring washers DIN2093A, DIN2093B, DIN2093C

Baku: DIN2093 ABC
Bahan: chrome vanadium 65Mn
50 Crv4 ( 0.47/0.55)
dilapis ku Mn Ph
Ukuran: ti M8 nepi ka M125

Urang bisa ngahasilkeun disc spring washers nurutkeun gambar Anjeun atawa sampel.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk:disc spring washer Standar produk:DIN2093
Standar perusahaan kami:KX-H2093 Bahan:50CrV4, baja spring, baja karbon, stainless steel
ukuran:3.2mm-127mm rengse:Hideung, Phosphated, (Séng Plated), polos, palapis dacromet, palapis electrophoretic

Jiangxi Kaixu Automobile Fitting Co., Ltd, diadegkeun dina taun 2017 mangrupikeun jinis produksi perusahaan swasta kalayan kakuatan anu hébat, khusus dina bagian standar, bagian non-standar, bagian mobil, pengikat otomatis, bagian motor sareng produksi bagian stamping.

Pausahaan kami aya di zona industri Yihuang, county Yihuang, kota Fuzhou, Propinsi Jiangxi pamandangan Picturesque, Éndah eco-lingkungan, Jieun pabrik harmoni antara manusa jeung alam, blance antara industrialzation jeung ékologis, Jeung pinuh sumanget youthful.Simkuring gaduh lokasi nguntungkeun sarta lalulintas merenah.Produk utamana kami nurutkeun GB, ISO, DIN, AS, ANSI (IFI), BS, JIS, standar UNI jeung saterusna.Produksi kami bagian baku boga ratusan utama kategori cingcin panahan, washers, kenop, pin, bolts, kacang, screws.Samentara éta urang ogé bisa ngahasilkeun sababaraha produk kualitas luhur non-standar nurutkeun gambar customer urang atawa sampel.Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji supplier bagian internal anu saé.Kami geus diékspor Productions urang ka Amérika, Eropa, Wétan Tengah, wewengkon Asia Tenggara jeung nagara séjén.
Perusahaan kami ngagaduhan alat-alat canggih sareng kakuatan téknis anu kuat.Salaku parusahaan tumuwuh, kami geus dijieun prestasi hébat dina ngembangkeun produk.Kaixu bakal janten gelar mékanisasi anu luhur, ngabagi sumur, kerjasama anu caket, efisiensi kerja anu luhur organik.Kami nyayogikeun produk kami ka sarat lingkungan Éropa sareng parantos lulus IATF16949: 2016 sertifikasi sistem manajemen kualitas.

Cakram Spring Washer / Belleville Washer DIN 2093 A, B, C
Ukuran: 4mm-300mm.
Bahan: Karbon spring steel Mn65 / C67S / C70.Stainless Steel ANSI 420, 304, 316.
Surface Finish: Hideung Phosphating, Hideung Oksida, Séng plating.
Ukuran, ketebalan, gaya atawa spésifikasi séjén bisa dirancang nurutkeun paménta anjeun.
Ngaran Produk Hot Sale Disc Spring Washer / Belleville Washer (DIN2093)
Bahan Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316, SS410, SS420
Baja Karbon: 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9
titanium: GR1-GR5
Aluminium, Kuningan, jsb.
Ukuran M1.6-M39 atanapi sakumaha per pamundut anjeun
Standar ISO, GB, DIN, JIS, ANSI, BSW, ASME
Sertipikat ISO9001: 2008, laporan tés SGS & RoHS
Réngsé Zn- Plated, Ni-plated, Tin-Plated, Radiant Plated, Passivated, Kuningan plated, Cd-plated, Fosfat Anodize, Cr-plated, Hideung Oksida jsb
perlakuan panas Tempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving jsb
Bungkusan pakét ékspor umum, atawa nurutkeun sarat customer urang
Waktos pangiriman Sakitar 7 -15 dinten saatos sadaya detil dikonfirmasi sareng tiasa nawiskeun pangiriman gancang pikeun pesenan anu mendesak
Jenis Washer Gasket Datar, Spring Washer, Tab Washer, Internal jeung External Washer Lock Washer, Kembang Waos Washers, Finish Washer/Cup Spring Washer, Bonded Sealing Washers with EPDM, Square Taper Washers, Internal Circlips, Double Fold Self-locking Washer, Wave Spring Washer , C Circlips, jsb

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami